pastorale hulpverlening

Bekijk alle rubrieken

Zoekresultaten

Vanuit God kwetsbare, hooggevoelige en sensitieve vrouwen vanaf 18 jaar coachen op basis van Bijbels perspectief, met de TotalBalance methode.

Locaties:
Lochem

Wij verlangen ernaar om een plek te zijn waar ieder mens terecht kan met zijn of haar verhaal en geholpen wordt om Gods waarheid over zijn of haar leven te omarmen.

Locaties:
Hengelo

Christentherapeut en coach Antsje van der Gaast: "van een stressvol leven naar een dankbaar leven. Een leven met balans en dagelijkse rust in al je levensgebieden.

Locaties:
Akkrum

MarthaZorg geeft ondersteuning in kwetsbare situaties. We ondersteunen de mantelzorger, of geven mantelzorg in het geval dat er geen mantelzorgers zijn.

Locaties:
UTRECHT

De StapStien is een bureau voor christelijke hulpverlening op psychosociaal gebied met als werkgebied de provincie Friesland.

Locaties:
Dokkum

De Haven zet zich in voor mensen die te maken hebben met prostitutie. We bieden:
. pastorale zorg en maatschappelijke hulp aan prostituees,

Locaties:
Den Haang

De Jong Coaching en Counseling is een laagdrempelige praktijk in Hendrik-Ido-Ambacht voor life coaching, psychosociale counseling, bedrijfscounseling en interkerkelijk

Locaties:
Hendrik Ido Ambacht

Het bijbels principe omzien naar elkaar niet alleen in woorden maar ook daadwerkelijk toepassen, Dit betekent concreet een bijdrage leveren aan het verbeteren van het

Locaties:
Apeldoorn

Vind jouw unieke bestemming in leven, huwelijk, werk en geloof! En ruim de obstakels op die jouw bestemming in de weg staan. Dat doe ik graag met jou samen!

Locaties:
Ede

De Stichting Heerlijkvrij heeft als doel om mensen die, door welke oorzaak dan ook, vastlopen in hun persoonlijke leven, werk, kerk en/of relaties te begeleiden naar e

Locaties:
ZWAMMERDAM

Pagina's