Opleiding & training

Onze missie: Jonge mensen toerusten om als christen in de wereld te staan

Locaties:
Zeist

Metanoia betekent: vanuit een vernieuwd denken anders handelen. Mens en organisatie zijn continu in ontwikkeling. Dit geeft weerstand en kansen!

Locaties:
Roosendaal

Praktijk den Uijl is een vrijgevestigde praktijk voor psychosociale therapie, zakelijke coaching en toerusting van professionals en kerkenraden.

Locaties:
BARNEVELD
NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL
YERSEKE

Rechercheonderzoek (doen van onderzoek naar diefstal en alle soorten van fraude).
Afnemen van vingerafdrukken.

Locaties:
Almere

Het frisse trainingsbureau die zich richt op professionele en persoonlijke ontwikkeling waarbij zingeving een belangrijke plek inneemt.

Locaties:
Langbroek

ArtHelp biedt praktische ondersteuning voor artiesten en concertorganisatoren.

Locaties:
Ijsselmuiden

Tools2Act is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het coachen en begeleiden van teams en individuen gericht op de persoonlijke ontwikkeling en groei.

Locaties:
Lomm / Venlo

Hinneni ondersteunt ondernemers en leidinggevenden in het versterken van de menskant van hun bedrijf. Dit door coaching, training en organisatieadvies.

Locaties:
Kamerik

It Oersicht kan je helpen om meer overzicht en structuur te krijgen op het gebied van opruimen, administratie en plannen.

Locaties:
Hoornsterzwaag

De Cuba & De Winter zijn veelzijdige ondernemers. Consultancy, Mediation en Uitgever. Ook geven wij een opleiding voor Christelijk Leiderschap Obed Leergang.

Locaties:
Pijnacker

Pagina's