jeugdzorg

Bekijk alle rubrieken

Zoekresultaten

Bright Light Coaching heeft geen specifieke werkwijze. Ieder mens is uniek dus ieder gesprek is dan ook uniek.

Locaties:
Arnhem

Timon is een bevlogen organisatie met een geheel eigen benadering van de zorg. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie.

Locaties:
Zeist
Locaties:
Sliedrecht

Therapeutisch Centrum GGZ biedt een breed programma ambulante zorg op psychisch, emotioneel en sociaal gebied voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Locaties:
Barneveld
Dronten
Emmeloord
Genemuiden
Lelystad

VISIE & DOELSTELLING: Onze doelstelling is om elke cliënt en zaak de aandacht te geven die hij of zij verdient.

Locaties:
Meppel

Speltherapie 'Jonna' is een praktijk waar kinderen in de basisschoolleeftijd terecht kunnen wanneer er sprake is van emotionele problematiek.

Locaties:
Hierden

Teen Challenge werd in 1958 in New York opgericht onder kansarme straatjongeen, voor wie moorden, druggebruik, prostitutie, criminaliteit aan de orde van de dag waren.

Locaties:
Veelerveen

Bureau de Roos ontleent haar naam aan de tekst "de woestijn en het dorre land zullen zich verblijden, de steppe zal juichen en bloeien als een roos" Jesaja 35:1 SV.

Locaties:

Logeer- en vakantieboerderij ‘De Verborgen Kracht’ is een christelijke organisatie die vakantie- en logeeropvang biedt voor kinderen met een psychiatrische stoornis i

Locaties:
Lettele

Christelijk begeleidingscentrum Aan de Hand heeft als doel voor het logeren dat de kinderen een goede ontspannen tijd hebben voor zowel zichzelf individueel, als tijde

Locaties:
Scharendijke