hulporganisaties

Bekijk alle rubrieken

Zoekresultaten

Miljoenen mensen zijn ver van God verwijderd.

Locaties:
Amstelveen

Gevangenenzorg Albanie zet zich in voor gevangenen, hun kinderen en hun families en werkt nauw samen met lokale Albanese kerken.

Locaties:
Elburg

Werkgelegenheid bieden voor de jongeren d.m.v. opzetten van toeristische accomodaties.

Locaties:
Lunteren

Stichting Kindertehuis Horeb Brazilie ondersteund een Christelijk kindertehuis in Timoteo, Minas Gerais.

Locaties:
Assen

Mercy Ships helpt al meer dan 35 jaar de allerarmsten met gratis hoogstaande medische zorg en duurzame ontwikkelingshulp d.m.v.

Locaties:
Rotterdam

Het doel van Stichting Hulp voor Helpers is het in de meest brede zin van het woord ondersteunen van werkers en organisaties overal in de wereld.

Locaties:
Alphen aan den Rijn

Stichting Hulp Oost-Europa ziet het als haar roeping om geestelijke en praktische hulp te bieden aan mensen in Oost-Europa die dat zo hard nodig hebben.

Locaties:
Barneveld

Stichting Stéphanos is een interkerkelijke organisatie en geeft diaconale hulp, waarbij het uitgangspunt de hulp aan weeskinderen in Malawi en Zambia is.

Locaties:
Werkendam

Stichting Victory Home is een instelling die mannen en vrouwen helpt met de strijd tegen sociaal-maatschappelijke problematiek, het achterlaten van een ongezonde leefo

Locaties:
vijfhuizen

Stichting Lafjoetoe zet zich in voor projecten die er toe doen. Hiermee ondersteunt Lafjoetoe projecten die particulieren, bedrijven en organisaties verbinden.

Locaties:
Amersfoort

Pagina's