Tarieven adverteren

Adverteren op Christenzaken.nl betekent dat u onder de aandacht komt van een groot aantal bezoekers. De doelgroep bestaat uit christelijke ondernemers en christelijke consumenten. De site is non-denominational, niet behorend tot een kerkelijke stroming. De bezoekers kenmerken zich door hun grote betrokkenheid en ‘bewuste’ bezoekgedrag.

Naast de site is er een goed gelezen nieuwsbrief die maandelijks verschijnt. De site maakt bovendien deel uit van het Christelijk Ondernemers Netwerk, met goedbezochte sites als: www.co-netwerk.nl, www.christelijkeondernemersdagen.nl, www.lafjoetoe.nl en www.kerkin.nl.

Samengevat: Christenzaken is een site met kwalitatief hoogwaardige bezoeken. De bezoekers komen doelbewust en zijn betrokken bij de inhoud.

Banner-mogelijkheden

We bieden verschillende mogelijkheden om een banner-advertentie te plaatsen: op de Homepage en/of op andere hoofdpagina’s (Bedrijven, Vacatures, Agenda, Nieuws, Partners, Over ons) -pagina. De advertenties worden altijd getoond (geen roulatie dus).

Tarieven

Homepage: € 75,- per maand.
Bedrijven+Vacatures+Agenda+Nieuws+Partners+Over ons+etc: € 75,- per maand.
Alle bovenstaande pagina’s: € 150,- per maand.
Bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Voor het adverteren maken we gebruik van de zogenaamde 'medium rectangle'. De specificaties van de 'medium rectangle' zijn: 300 x 250 pixels, formaat: PNG, JPG, GIF of Flash, max. bestandsgrootte: 100kb. Eventueel kunnen wij ook een banner op maat maken. Het uurtarief hiervoor bedraagt € 20,- per begonnen kwartier ex 21% BTW.

Aanleveren

Aanleveren van de banner kan per e-mail. U mailt ons de banner volgens de hierboven aangegeven specificaties en de link van de website of pagina waar de advertentie naar moet verwijzen.

Looptijd van een abonnement

Advertenties op Christenzaken.nl worden in blokken van drie maanden weergegeven. De plaatsing geldt tot wederopzegging. U krijgt een factuur per drie maanden.

Contact

Christenzaken
Amsterdamseweg 16
3812 RS Amersfoort
Tel. 085 273 53 01