Help

Voor wie?

Alle christelijke organisaties die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen een bedrijfsvermelding aanmaken op Christenzaken.nl: eenmanszaken, ZZP-ers, MKB-bedrijven, multinationals, stichtingen, verenigingen en andere organisaties.

Wat houdt een bedrijfsvermelding op Christenzaken.nl in?

Met een bedrijfsvermelding op Christenzaken.nl vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf, stichting of andere christelijke organisatie. Met een bedrijfsprofiel op Christenzaken.nl kunnen klanten uw organisatie snel vinden en beter leren kennen; via Christenzaken komt u op een betrouwbare manier in contact met nieuwe klanten.

Is een bedrijfsvermelding op Christenzaken gratis?

Een bedrijfsvermelding op Christenzaken.nl is altijd gratis voor christelijke bedrijven, stichtingen, verenigingen en andere organisaties. Het enige dat u hoeft te doen is een account aanmaken. In uw bedrijfsvermelding geeft aan wat uw bedrijf doet, waar uw bedrijf gevestigd is en waarin uw bedrijf gespecialiseerd is. Tevens kunt u uw logo bij de vermelding plaatsen.

Wat is een goede bedrijfsomschrijving?

De allereerste zin is de belangrijkste zin van uw bedrijfsomschrijving. Maak gebruik van goede trefwoorden in uw bedrijfsomschrijving, zodat u nóg beter gevonden wordt. Een wervende én informatieve tekst zal bezoekers sneller overtuigen met u zaken te gaan doen.

Hoe kan ik mijn vacatures plaatsen?

Voor het plaatsen van vacatures heeft u een account en een bedrijfsvermelding nodig. Maak hier een account aan. Nadat uw bedrijfsvermelding compleet is kunt u ook vacatures aanmaken vanuit uw account. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven voor het plaatsen van vacatures.

Hoe kan ik adverteren op Christenzaken.nl?

Wilt u adverteren op Christenzaken.nl? Dat kan op verschillende manieren: via een banner, nieuwsbrief. Bekijk onze pagina over adverteren op Christenzaken.nl voor meer informatie.

Hoe kan ik contact opnemen met Christenzaken.nl?

We hebben een kantoor in Amersfoort en zijn bereikbaar tijdens kantooruren. Onze contactgegevens zijn (hier zijn onze uitgebreide contactmogelijkheden te vinden).

Christenzaken.nl (onderdeel van CON)
Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
033-2089006
info@christenzaken.nl