Abonneren op RSS - Ervaren

Ervaren

Ervaren (5 jaar of meer werkervaring)

Video editors - Vrijwillige basis

Wij hebben de beschikking over veel materiaal uit het buitenland, maar dit moet bewerkt worden, vind jij het leuk om programma’s te editen, zoals b.v. over te zetten van NTSC naar Pal, voor een aangeleverde ondertiteling plaatsen, enz., dan ben jij degene die we zoeken. De video’s zijn uiteraard bestemd voor onze eigen website, maar ook voor uitzending op Family7.
Werken met deadlines moet geen probleem voor je zijn, daarnaast krijg je als eerste natuurlijk wel het mooiste materiaal te zien.

Fondswerver - Vrijwilliger

Zoals iedere organisatie die draait op vrijwilligers kunnen ook wij niet zonder sponsoring / adverteerders.
Zaken kosten nu eenmaal geld, zo hebben wij geld nodig voor het ondertitelen / het onderhoud aan onze website/ apparatuur voor eigen opnamen/ reiskosten vergoedingen voor de Israel reis die we weer hopen te kunnen maken/ abonnementen voor internet/tijdschriften etc.
Wij zoeken mensen die anderen kunnen enthousiasmeren voor het werk wat wij verrichten en hier op de 1 of andere manier een bijdrage voor willen leveren.

Ervaren Calculator voor een bouwbedrijf regio Gouda / Krimpenerwaard

Regio: Krimpenerwaard

Omschrijving

Voor een bouwbedrijf in de regio Krimpenerwaard, zoeken wij i.v.m. groei, een ervaren CALCULATOR voor de afdeling Planontwikkeling. Bouwbedrijf is actief in de utiliteitsbouw en de woningbouw. Op de afdeling Calculatie werkt een ervaren team dagelijks aan calculaties, ramingen en optimalisaties voor de acquisitie van nieuwe projecten en het proces van ontwikkeling tot uitvoering te ondersteunen.

Je werkzaamheden als calculator:

Pedagogisch Medewerker 12 uur per week regio Utrecht (reageer ook als Invalkracht / Oproepbasis of alleen in de schoolvakanties

Regio: Utrecht / Zuid-Holland

Parttime 12 uur per week op maandag, dinsdag en donderdagmiddag

(ook invalkrachten kunnen op deze vacature reageren, ook alleen voor in de schoolvakanties en/of oproepkracht)

Omschrijving

Wij zoeken voor een Christelijke BSO locatie in de regio Utrecht per direct een Gediplomeerd Pedagogisch Medewerker.

Als pedagogisch medewerker kijk je op een creatieve en actieve manier naar de opvang van kinderen. Er wordt flexibiliteit, inzet en betrouwbaarheid van je gevraagd.

Ervaren Timmerman (Voorman) Fulltime in de regio Rhenen

Regio: Rhenen provincie Utrecht

40 uur per week

Omschrijving

Voor een bouwbedrijf in de regio Rhenen, zoeken wij een ervaren VOORMAN TIMMERMAN (Allround)

Als Voorman zal je met name werkzaam zijn in de aan- en verbouw voor particuliere markt. Enkele keren ook voor zakelijke opdrachtgevers.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

· Het uitvoeren van allround timmerwerk

· Het uitvoeren van (klein) metselwerk

· Het aan- en verbouwen van complete woonhuizen

· Het uitvoeren van dakrenovaties