ZwaLu Projectmanagement Training & Advies

Projectmanagement is een ambacht met zijn eigen vaardigheden en methodes. Methodes pas je toe in een cultuur waar deze werken. Dit is per project maatwerk. Dan begint het echte werk. Want methodes sec werken niet, mensen wel. Mensen in en om projecten werken in rollen en het gedrag van deze rollen is cruciaal. Succesvolle projecten worden voor 68% bepaald door het gedrag (commitment) van vijf rollen. Dat begint eerst bij jezelf: met passie je eigen rol pakken! Met diezelfde passie stuurt je de andere rollen. Vandaar het ZwaLu motto: Pak je (eigen) rol en stuur de rollen!

ZwaLu Training & Advies verzorgt trainingen, workshops, masterclasses en lezingen rond werken in projecten. Doelgroep zijn projectmanagers, (senior) lijn management en projectleden. Met name in het (IT/Informatiemanagement) domein van hoger onderwijs (MBO/HBO/WO) en Research & Development (R&D) van bedrijven is ZwaLu actief. Ook het geven van advies en (persoonlijk intensieve) coaching is mogelijk. Op www.zwalu.nl is veel (blog)informatie te vinden, rapporten, boekrecensies en sjablonen. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!

ZwaLu projectmanagement Training & Advies
smalle streek 11
3871 BW Hoevelaken
06-23703555

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.