VakanZ

VakanZ is de grootste aanbieder van christelijke vakantieparken met vakantieparken in onder meer Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en Oostenrijk. Op deze vakantieparken zijn VakanZ recreatieteams aanwezig die een uitgebreid programma voor kinderen, jongeren en volwassenen neerzetten.

Denk bijvoorbeeld aan een kidsclub met Bijbelverhaal, leuke sporttoernooien, druk bezochte jongerenactiviteiten, sing-ins en tal van excursies. Elke zondag worden kerkdiensten georganiseerd waarin Nederlandse dominees voorgaan. De vakantieparken zijn bruisend en gezellig, maar niets is verplicht.

Jongeren kunnen bij VakanZ terecht voor actieve christelijke jongerenreizen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige skivakantie in Oostenrijk of een zomerse reis naar de Franse Pyreneeën.

Daarnaast biedt VakanZ zo'n 50.000 vakantiehuizen en algemene vakantieparken aan in heel Europa. Erg leuk voor gezinnen die er graag even alleen tussenuit gaan.

Meer weten over VakanZ? Bezoek de website, bel ons of stuur een mail! Ons ervaren team helpt u graag!

VakanZ
Beethovenlaan 11
8071 VM Nunspeet
0341-264887
VakanZ Gezinsparken
Beethovenlaan 11
8071 VM Nunspeet
0341-264887

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.