Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Op ons fraai gelegen vakantiepark verhuren wij luxe 4, 6 en 8-persoons accommodaties. Voor de grotere groepen hebben wij een 20-persoons accommodatie beschikbaar! Voor onze mindervalide gasten beschikken wij over een 4-persoons MiVa-chalet met extra brede deuren, een aangepaste badkamer met een douchebrancard en een zorgslaapkamer met een hoog-laag bed en een tillift.

Eenmaal aangekomen hoeft u zich geen moment te vervelen. Met een bootje het Veluwemeer op, lekker wandelen door de bossen of over de zandverstuiving, het kan allemaal op de Veluwe. Of gaat u er op uit met de fiets, dan hebben wij een fietskaart voor u klaarliggen. Daarnaast hebben wij een privé-strand, een kinderspeelplaats met airtrampoline, voetbal- en tafeltennistafel, beachvolleybalveld, pannakooi, XL dam- en schaakbord en een Jeu de Boulesbaan.

In diverse schoolvakanties zorgt een animatieteam voor de nodige activiteiten voor de kinderen, maar ook de jongeren worden niet vergeten. Voor het hele gezin is van alles te beleven, knutselen, volleybaltoernooi, kampvuur, wildspeurtocht, je vaarbewijs halen in de minihaven, noem het maar op!

Faciliteiten:
* WiFi
* Speeltuin
* Airtrampoline
* Sportveld
* Beachvolleybalveld
* Pannakooi
* XL buiten dambord
* XL buiten schaakbord
* Jeu de Boulesbaan
* Voetbaltafel
* Tafeltennistafel
* Skelters
* Familiefiets
* Verhuur motorboten
* Verhuur kano's
* Verhuur SUP-boards
* Privé-strand aan het Veluwemeer
* Wasserette
* Broodjesservice
* Snackbar
* Fietsverhuur
* Animatieteam in de mei-, zomer- en herfstvakantie (kijk op onze site voor de data)

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet
Randmeerweg 14
8071 SH Nunspeet
0341-25 08 51

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.