Vakantiepark "De Heigraaf"

Een sfeervolle familie camping tegenover het Henschotermeer welke met zijn witte zandstranden een heerlijke plek is om te zwemmen en te relaxen. (ANWB waardering 4½ ster)

Van kamperen tot luxe recreëren, er is volop keuze om te genieten van uw eigen kampeermiddel op bijv. een gezellig familieveld of een extra ruime standplaats met privacy en voorzien van alle comfort. Heerlijk een aantal vakantie weken genieten van het buitenleven maar het kan natuurlijk ook langer want veel van de kampeerplaatsen zijn ook als voor-, hoog-, na- of seizoenplaats te boeken!

Mocht u niet over een eigen kampeermiddel beschikken dan kunt u natuurlijk gebruik maken van één van de luxe ingerichte glamping tenten of comfortabele chalets & stacaravans die op het park te huur zijn. En mocht dit goed bevallen dan is het goed om te weten dat deze ook te koop zijn!

Op het park en in de directe omgeving is er altijd wat te beleven voor Jong & Oud. Ontdek de vele faciliteiten, doe mee met de activiteiten van het animatie team die tijdens alle vakantie periodes verrassende recreatie & evangelisatie activiteiten verzorgen. Zo is er iedere dag de Kidsclub met Jet Pretpet waar kinderen heerlijk kunnen knutselen, luisteren en waar we met elkaar een feestje vieren, ook voor de jongeren is er een eigen plek onder de winkel, de jongerensoos, waar ze kunnen chillen en waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.

Ook voor de wat oudere gasten zijn er activiteiten en vaste ontmoetingsmomenten zoals het gezamenlijk koffiedrinken voor 50+ op maandag, woensdag & vrijdagochtend tijdens de vakantie periode.

Op zondag morgen om 10:30 (vanaf 27 maart t/m 4 september 2016) vinden er wekelijks campingdiensten plaats waar iedereen voor is uigenodigd, een laagdrempelige dienst welke we afsluiten met een kop koffie op het centrale plein. In de avond (om 20:30) zijn er tijdens de maanden mei / juli & augustus sing inns waarbij de muzikale invulling varieert maar het doel gelijk blijft!

Vakantiepark "De Heigraaf"
De Heygraeff 9
3931ML Woudenberg
0332865066

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.