A&S Training

A&S staat voor Arise and Shine, hetgeen verwijst naar het doel en de opzet van ons training- en coachingscentrum. Het is onze passie om mensen te begeleiden en te trainen bij het opstaan en gaan uitblinken in wie ze werkelijk zijn! Wij geloven dat elk mens bijzondere kwaliteiten in zich heeft. Daarom willen wij op een maximale wijze investeren in het potentieel van anderen.

Wij focussen ons erop om mensen die een belemmering ervaren in hun zelfvertrouwen, zelfbeeld, onafhankelijkheid en keuzevrijheid, de juiste handvatten te bieden om deze blokkades te overwinnen. Ons basisuitgangspunt hierin is een positief christelijke identiteit.

A&S Training streeft naar een eersteklas toerusting en vorming op het gebied van persoonlijke groei. Onze training "Verhoog Je Zelfvertrouwen Verhoog Je Kracht" biedt hierbij krachtige handvatten om los te komen van belemmerende factoren zoals een laag zelfvertrouwen, twijfel en onzekerheid. Deze training wordt ook online aangeboden onder de naam "Bouwen aan Zelfvertrouwen" zie http://www.astrainingonline.com/

Tevens bieden wij hulp en begeleiding bij:

angststoornissen en angst/onzekerheid gerelateerde klachten
conflictbemiddeling - partnerrelaties in crises

Wij willen jou dienen
om het beste in je naar boven te halen!

A&S Training
Gochsestraat 31
6851 JD Huissen
06 4173 5502

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.