Tijmen Bos Architecten

Tijmen Bos Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwe woningen én in het her-ontwerpen van bestaande woningen.
Door de persoonlijke benadering krijgen opdrachtgevers een woning met een heel eigen uitstraling. Bij grootschalige verbouwingen en transformaties is het uiteindelijke karakter van de vernieuwde woning een unieke balans tussen bestaand en nieuw.

Tijmen Bos is sinds 2002 werkzaam als architect, waarvan de laatste vier jaar zelfstandig. Door deze jarenlange ervaring kan er snel duidelijkheid gegeven worden over de te volgen stappen. Vanuit een standaard aanpak, wordt de planning met een persoonlijke benadering aangepast aan de specifieke wensen van de opdrachtgevers.
Na het schetsontwerp wordt het ontwerp stapsgewijs uitgewerkt, waarna Tijmen Bos Architecten namens de opdrachtgevers de digitale bouwaanvraag indienen. Daarmee wordt dit proces, ook wel “de omgevingsvergunning aanvragen” genoemd, een transparant proces.

Tijmen Bos Architecten
Staverenstraat 9a
Korte Zandstraat 14
7418CJ Deventer
0570230253

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.