Tankber coaching

Christentherapeut en coach Antsje van der Gaast: "van een stressvol leven naar een dankbaar leven. Een leven met balans en dagelijkse rust in al je levensgebieden. Zodat je ook weer liefdevol kunt zijn naar anderen."

Ik richt mij op het begeleiden van mensen die last hebben van onrust of stress, anders willen omgaan met emoties of hun relaties willen versterken.

B: "Ik kon op een of andere manier niet met verwerking omgaan. De indruk van Antsje als coach was voor mij heel positief, ze komt heel rustig over. Wat voor mij heel belangrijk was: haar geloof in Jezus Christus. Dat maakte voor mij bij alle gesprekken een stuk gemakkelijker daardoor voelde ik mij op mijn gemak. Alles is voor mij nu beter te overzien. Met name verwerking en wie ik ben."

Van nature kan ik mensen goed aanvoelen in wat ze nodig hebben. Een goede eigenschap waar ik nu mijn werk van heb gemaakt. Deze gevoeligheid kan tegelijk een lastige eigenschap zijn. Voorheen werd ik snel onzeker, onrustig en gespannen. Inmiddels heb ik daar goed mee leren omgaan. Nu ben ik dankbaar dat ik anderen kan helpen: Het is mijn missie dat mensen ontdekken waar hun onrust vandaan komt en dat ze er wat aan kunnen doen. Mijn gebed is daarbij dat mensen dagelijks rust ervaren en richting vinden voor hun leven.

Christentherapeut en coach Antsje van der Gaast
Lange Miente 9
8491BG Akkrum
0612317167
Christen coach Noord Nederland
Lange Miente 9
8491 BG Akkrum
06-12317167

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.