Talenta

Talenta bemiddelt mensen naar werk en begeleidt hen in hun werk. Door onze betrokken, resultaatgerichte en voortvarende aanpak komen mensen weer tot bloei, worden moelijke situaties opgelost en kunnen mensen hun talenten weer zien en inzetten. Zo helpen wij werknemers, werkgevers, cliënten en opdrachtgevers verder.

Wij zijn er voor iedereen met een werkelijke of dreigende afstand tot de arbeidsmarkt.
Voor werknemers die ziek zijn geworden en op zoek zijn naar een andere baan in een andere branche. Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking die aan de slag willen. Voor mensen die graag willen werken, maar voor wie dat door een periode van werkloosheid moeilijk is. Voor mensen met een psychiatrisch verleden, die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van werk. Voor werkgevers, die via een 2de spoor- of outplacementtraject hun medewerker nieuw perspectief willen bieden. Voor iedereen die professioneel en doortasten bemiddeld en begeleid wil worden naar en in zijn werk.

Talenta is een landelijke non-profit organisatie, met sterke regionale teams. Onze medewe

Talenta
Kastanjelaan 10
2982 CM Ridderkerk
0645702614

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.