Stichting Mini Manna

In Nederland is een grote groep mensen die niet genoeg inkomen heeft om rond te kunnen komen.
Dit kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld door ziekte, scheiding, schulden, psychische problemen, ontslag of faillissement.
Om deze mensen te helpen is in 2007 in Doetinchem, Stichting Mini Manna opgericht. De visie van de Mini Manna markt is dat we houden van onze medemens en we alle mensen met problemen proberen bij te staan. Als het kan proberen we zelf te helpen, maar soms is meer hulp nodig en verwijzen we mensen door naar andere instanties om ze verder te helpen. We werken samen met verschillende hulpverleningsinstanties zoals IJsselkring, Gemeentelijke Sociale Dienst, maatschappelijk werk en kerkelijke instanties.

De Mini Manna supermarkt is een hulpwinkel waarvoor mensen die niet genoeg bestedingsruimte hebben om rond te komen een pasje kunnen aanvragen. Dit zijn mensen die net niet in aanmerking kunnen komen voor de voedselbank.

De Mini Manna Kringloop is voor iedereen toegankelijk, hiervoor hoeft u dus geen pasje te hebben. In de kringloop verkopen we allerlei tweedehands artikelen zoals servies, kleding, meubelen, lampen, woonaccessoires, hobby spullen en nog veel meer. Deze spullen verkopen we tegen vriendelijke prijzen, zodat ook onze pashouders bij de kringloop kunnen kopen.

Op zaterdag 31 mei 2014 houden wij de officiële opening op onze nieuwe locatie aan de Tollensstraat 5, 7002 AC te Doetinchem.

Stichting Mini Manna
Tollensstraat 5
7002 AC Doetinchem
0314-330854

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.