Stichting Livingstone

Wij maken werkvakanties
Ga op reis in een kleine groep, stap een andere cultuur binnen en ontmoet mooie mensen! In een paar weken zie je dat de wereld groot is: in kilometers, in klimaat, in landschappen en in cultuurvariaties. Er is zoveel te ontdekken!

Lokaal werken
Je werkt samen met onze partners aan hun projecten waardoor je de lokale gemeenschap helpt. Je ontmoet bijzondere kinderen en volwassenen die je laat stralen door jou komst, organiseert activiteiten en steekt de handen uit de mouwen door te bouwen aan bijvoorbeeld een opvanghuis of school. Samen bouw je dus concreet aan een mooiere wereld!

Wereldervaring
Je leert die 'ander' op een bijzondere manier kennen. En zij jou! Iedereen raakt opnieuw gemotiveerd en krijgt energie om weer verder te gaan. Als je weer naar huis gaat is het soms net alsof je bij jouw familie weggaat. Een werkvakantie is een wereldervaring die je niet wilt missen. Ga je met ons mee?

www.lst.nl

Stichting Livingstone
Koningin Wilhelminalaan 5
3818 HN Amersfoort
033 51 000 15

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.