Siebelink Machines

Rubrieken: 

Siebelink Machines, fabrikant van SIEKON Containersystemen en SIEPLO Voersystemen en dealer van verschillende topmerken in de grondverzet-, hoveniers- en stratenmakerswereld, zoals Mustang Knikladers en Schrankladers, Hanix Minigravers, Kanga Loaders en Gehlmax Minirupsdumpers.

Maar ook hét adres voor machines voor bouw en industrie, agrarische sector, maneges en de tuin- & parksector. Zo bieden wij een complete serie, zeer scherp geprijsde Pientze Tractoren met diverse aanbouwwerktuigen en onder andere een groot assortiment Bema Veegmachines.

Ook voor kleiner materieel kunt u bij ons terecht, zoals voor Dynapac Trilplaten & Trilstampers, Probst Grijptechniek & Legsystemen, stratenmakers- en hoveniersgereedschap, etc. Bent u nog niet aan kopen toe? Ook voor verhuur van bovenstaande machines bent u bij ons aan het juiste adres!

Daarnaast kunt u uiteraard bij ons alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden laten uitvoeren. En heeft u een storing op de werkplek, wij repareren het ter plaatse, of zorgen voor een vervangende machine!

Siebelink Machines
Fransesteeg 14
6718 TX EDE
0318-693691

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.