RESONANT

INSPIREERT - VERSTERKT - VERDIEPT

Resonant staat voor het afstemmen en verbinden van je werk- en levenskeuzes met je persoonlijkheid, je waarden, je competenties en je levenscontext. Zodat jij bewuster en met meer zelfvertrouwen keuzes kan maken die bij je passen. Resonant ondersteunt met andere woorden in het creëren of herstellen van je plaats in werk en leven waardoor jij je unieke zelf en de ideale context in verbinding brengt.

Oriëntatie, advies, coaching, persoonlijke ontwikkeling en zorg voor mentale en psychische gezondheid staan centraal. En dit afhankelijk van ieders unieke vraag en situatie. Dit garandeert een persoonlijke en betrokken benadering.

Al meer dan 25 jaar sta ik ten dienste van iedereen die meer kwaliteit wenst in werk en leven. Ik ontplooi dan ook graag activiteiten waarin ik vanuit een dienstverlenende rol kan helpen bij de ontwikkeling en het bereiken van persoonlijke-, groeps- en organisatie doelen. Dit doe ik als coach, als adviseur, als intermediair of als leidinggevende. Ik ben erg leergierig en zoek steeds naar manieren om de kwaliteit in mijn handelen te verhogen. Voortdurend bijblijven door bijvoorbeeld opleiding en supervisie is dan ook evident voor mij. Ik krijg uit mijn directe omgeving vaak positieve reacties op mijn betrokken, creatieve en authentieke manier van werken en denken.

Naast studies sociaal werk, personeelswerk en post-graduaat 'begeleiding van groeiprocessen bij groepen en individuen', is mijn jarenlange ervaring aangevuld met opleidingen in o.a. Oplossingsgericht Coachen, Acceptance and Commitment Therapy en Assessment en criteriumgericht interview.

Resonant staat garant voor maatwerk en resultaat.

Resonant
Blookbergstraat 4
3600 Genk
+32473496327

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.