Praktijk den Uijl

Praktijk den Uijl is een vrijgevestigde praktijk voor psychosociale therapie, zakelijke coaching en toerusting van professionals en kerkenraden. De praktijk is een begrip voor mensen van reformatorische signatuur. Praktijk den Uijl biedt spreekuren aan in Nieuwerkerk aan den IJssel, Barneveld en Yerseke. De kosten van een gesprek worden veelal (gedeeltelijk) vergoed
door de zorgverzekeraars ook voor kinderen.

Praktijk den Uijl helpt daar waar mensen, thuis of op het werk, door problemen uit balans geraken. De hulp wordt gegeven in de vorm van gesprekken in onze praktijk. In een rustige omgeving bieden we professionele hulp, passend bij jouw situatie.

Wij leven en werken vanuit een christelijke overtuiging. De hulp die wij bieden, wordt gegeven vanuit deze visie. Deze beperkt zich echter niet tot mensen met een zelfde levensopvatting. Een ieder die hulp zoekt, ongeacht overtuiging, religie of levensbeschouwing, is welkom in onze praktijk.

VEELAL WORDEN ONZE CONSULTEN VERGOED VANUIT DE AANVULLENDE ZORGVERZEKERING. ZIE VOOR MEER INFO http://www.lvpw.nl/voor-clienten/zorgverzekeraars

Praktijk den Uijl (hoofdvestiging)
's Gravenweg 254
2911 CL NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL
010 - 7 411 411
Praktijk den Uijl
Oude Boogaert 2
4401 BX YERSEKE
010 - 7 411 411
Praktijk den Uijl
Bouwheerstraat 52
3772 AL BARNEVELD
010 - 7 411 411

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.