Natuurparkhotel Florence

Vakantie in Hotel Florence*** in Weißenbach am Lech

Er even tussenuit....
Lang geleden - 1978 - besloten wij naar Weissenbach am Lech in Oostenrijk te gaan. Het dorpje was ons geheel onbekend; het inwoneraantal was ongeveer 700, inmiddels wonen hier ca. 1300 inwoners; de meeste van hen werken in de nabije omgeving.
Het hotel lag er verlaten bij en behoorde in voorgaande jaren een Italiaanse familie uit de Italiaanse stad Florence, vandaar de naam die wij zo hebben aangehouden.
In deze 35 jaar hebben wij diverse veranderingen aan het hotel aangebracht en we zijn er nog niet, we gaan door; hebben nog plannen voor de toekomst! Wat ons hier aantrok is de bewustwording van de rust die van de natuur uitgaat.
In de zomer wandelen, fietsen, mountainbiken, rafting, zwemmen in de prachtig rondom gelegen meren en genieten van de aangename warmte van het Oostenrijkse landklimaat.
In de winter arresledetochten, skiën op de uitgestrekte pistes van de Hahnenkamm, in Grän op de Füssener Jöchl, in Tannheim op de Neuner Köpfl, enz. Voor de langlaufers biedt de omgeving prachtige routes, o.a. langs de schitterend gelegen rivier de Lech. Ook een wandeling in de vrieskou heeft zijn bekoring, de warme winterzon gaat met U mee! U moet zelf ervaren hoe het landschap er uitziet wanneer het klimaat zich aanpast aan het jaargetijde !
Ook op culinair gebied wordt U in Hotel Florence*** goed verzorgd en aangenaam verrast! In het gezellige restaurant kunt U genieten van een smaakvol ontbijtbuffet, lunch en ´s avonds een uitgebreid 3- of 4-gangen diner met saladebuffet of een van de verschillende buffetten, zoals rijsttafel-, boeren- of Lechtalerbuffet.
Wij hopen u met deze homepage te kunnen overtuigen dat u een onvergetelijke vakantie tegemoet kunt gaan! Indien U meer informatie wilt, vraag dan naar onze brochure.

Uw gastheer en gastvrouw,
Wim Tabor en Lydia Tabor - Minderhoud

Natuurparkhotel Florence
Schafflershof 4
A-6671 Weissenbach am Lech
0043 5678 5277

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.