Middelpunt Coaching

Middelpunt Coaching richt zich op mensen die door persoonlijke groei tot bloei wil komen;
zowel in opdracht voor organisaties die een gemotiveerde medewerker willen laten coachen,
als ook voor individuele cliënten die de keuze voor coaching hebben gemaakt.
Bij Middelpunt Coaching kun je terecht voor:
• Levenscoaching
• Coaching bij rouw en verlieservaringen

We leven in een wereld waarin veranderingen met een enorme snelheid plaatsvinden, die onvoorspelbaar is, ingewikkeld (alles is immers tegenwoordig met elkaar verbonden) en dubbelzinnig (de werkelijkheid is vaak onduidelijk en vaag). Niet iedereen kan daar even gemakkelijk in mee. Coaching is één van de manieren om jou te ondersteunen in persoonlijke groei.

Daarmee is Coaching niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het wordt gezien als essentieel voor de ontwikkeling van jezelf en van medewerkers, het bereiken van persoonlijke doelen of leren omgaan met concrete uitdagingen.

Hiermee is ook het beeld “Als je coaching nodig hebt is er iets mis met je, en als er iets met je mis is wordt je gecoacht” zo goed als verleden tijd. Want: coaching is zeker niet iets voor watjes! Integendeel, het is voor diegenen die zich willen ontwikkelen, die doelen willen bereiken. Het vraagt dat je lef hebt om naar jezelf te kijken en daarmee aan de slag te gaan.

Je hoeft dus niet ziek te zijn om beter te willen worden! Nee, hoe groter de prestatie, hoe belangrijker coaching. Kijk maar naar de topsport.

Ik ondersteun jou bij het vinden van jóuw antwoorden op jóuw vragen. En, zoals de naam ‘Middelpunt Coaching’ al zegt: jij staat in het middelpunt; simpelweg omdat het bij coaching om jóu draait. Door jouw groei kom jij tot bloei!

Wil je weten of je met jouw vragen bij mij terecht kunt? Of zoek je een coach voor een van je medewerkers? Bel of mail me met je vragen.

Middelpunt Coaching
Bolivar 32
2134 BA Hoofddorp
0640508651

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.