Lambers Legal & Incasso

Staan uw facturen te lang open of worden ze niet betaald? Schakel Lambers Legal & Incasso in om dit op te lossen. Als uw klant ondanks meerdere betalingsherinneringen nog steeds niet heeft betaald, is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Wij kunnen u in het hele incassotraject bijstaan van minnelijke incasso, gerechtelijke procedures tot de executie van door de rechtbank gewezen vonnissen. U kunt rekenen op onze diensten en jarenlange ervaring.

Lambers Legal & Incasso is een landelijk werkend incassobureau met accent op de juridische (proces)praktijk. Vanuit ons kantoor in het centraal gelegen Apeldoorn kunnen wij bedrijven en organisaties in het hele land bedienen. Wij zijn een kleinschalig en betrouwbaar incassobureau waar persoonlijk contact centraal staat. Lambers Legal & Incasso is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen op een snelle en daadkrachtige manier. Wij luisteren naar uw wensen en zoeken naar een passende oplossing.

Lambers Legal & Incasso
Laan van Westenenk 12
7336 AZ Apeldoorn
085-0777620

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.