JobUp B.V.

JobUp heeft de mooie taak om bruggenbouwer te zijn voor mensen. We zijn een verbindende schakel tussen de werkgever en de werknemer die door zijn of haar achtergrond, uitkeringssituatie, ziekte of beperking moeilijk zelfstandig aan het werk komt. JobUp gelooft dat ieder mens, maar ook iedere werkgever uniek is en daarom gebaat is bij een specifieke aanpak.

Wij werken in opdracht van werkzoekenden, werkgevers, UWV, gemeenten, verzekeraars en arbodiensten en willen in onze dienstverlening onderscheidend zijn. Door goed te luisteren en samen te werken creëren we voor alle betrokkenen duurzame en bevredigende oplossingen.

Onze dienstverlening bestaat uit:

Jobcoaching
Outplacement
Re-integratie (UWV Werkfit en Naar Werk UWV)
Arbeidsdeskundig Advies
Begeleiding & Reïntegratie 1e & 2e spoor
Invulling en uitvoering van social return(SROI)
Invulling quotum arbeidsgehandicapten participatiewet
Trainingen
Burnout preventie
Advies voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bij JobUp laten we ons in het werk inspireren door bijbelse principes. In onze begeleiding en dienstverlening vinden wij oprechte aandacht voor de cliënt erg belangrijk en geloven dat er in meer of mindere mate herstel mogelijk is. De belangen van onze cliënten willen we zo goed mogelijk behartigen. Voor mensen die zwak en kwetsbaar zijn willen we een beschermende rol spelen. In onze dienstverlening en begeleiding willen we open, eerlijk en adequaat handelen. We houden ons graag aan de Crown-Code.

JobUp B.V.
Antoniuslaan 1D
3341 GA Hendrik Ido Ambacht
078-8200080
JobUp B.V.
De Korf
2924 AH Krimpen aan den IJssel
078-8200080
JobUp B.V.
Zeemanstraat 13a
2991 XR Barendrecht
078-8200080
JobUp B.V.
Provincialeweg 70
3329 KP Dordrecht
078-8200080

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.