IsraelCNN

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn IsraelCNN, Israël Christelijk Nieuws Netwerk of Israeli Christian News Network. Israël komt voornamelijk in het nieuws in verband met politieke onrust. IsraelCNN wil met haar berichtgeving een ander licht werpen op Israël en haar bevolking.

Onze missie
Naast de dagelijkse portie nieuws over de nare ontwikkelingen publiceren wij op onze website www.israelcnn.com ook vooral positief nieuws uit Israël (soms alledaags). Er gebeuren in het thuisland van onze Joodse broeders en zusters ook ontzettend veel positieve dingen op het gebied van innovatie, landbouw, technologie, wetenschap, waterbeheersing en medische ontwikkelingen. Ook is ons doel om de waarheid te zetten tegenover de vaak bevooroordeelde en gekleurde berichten en leugens in de media. Leugens die haaks staan op wat onze Vader denkt over Zijn volk. Met deze vorm van berichtgeving willen we christenen in Nederland en daarbuiten bewust maken van de betekenis van het Joodse volk vanuit Bijbels perspectief.

Onze visie
IsraelCNN is één van de projecten van de christelijke Non-Profit en ANBI stichting: Evangelische Video Stichting. www.evangelischevideostichting.nl. Wij geloven in één God, in Zijn Zoon Yeshua Hamashiach en de Heilige Geest. IsraelCNN erkent en aanvaardt het Joodse volk als het volk van God en steunt Israël in woord en daad.

Onze aanpak
Wij werken samen met een groot aantal Israëlische en andere internationale media waar wij berichten vandaan krijgen die vaak door de Nederlandse media als niet interessant terzijde worden geschoven. Deze berichten worden doorgaans in het Engels aangeleverd en ons vrijwilligersteam bestaande uit vertalers van geschreven berichten en ondertitelaars van videoberichten zetten deze om naar Nederlands voor uw leesplezier en voor diegenen die de Engelse taal niet machtig zijn. Daarbij maken wij ook onze eigen content d.m.v. videoproducties in Nederland en Israël, indien de financiën het toelaten. Van het gekregen en eigen materiaal produceren wij Tv-programma’s die elke zaterdagavond om 20.00 uur uitgezonden worden op Family7 in het programma “IsraelCNN”.
Wij onderhouden goede contacten met een groot aantal Joodse en Joods-christelijke organisaties in Nederland en Israël. Diverse christelijke en Joodse mensen die geroepen zijn naar het Heilige Land hebben een eigen column op onze site en wij onderhouden ook contacten met een aantal (Messiaanse) gemeenten in Israël.

Onze website en Social Media
Die staan vol met actuele berichten, zowel video als gewone berichten met veel fotomateriaal, columns, (cultuur)historische achtergrondinformatie, veel wetenswaardigheden over de geschiedenis van het Joodse volk vanaf het begin van de diaspora tot aan de dag van vandaag, geografische, archeologische en toeristische informatie. Diverse streaming documentaires en speelfilms over het Jodendom en uiteraard hebben we ook een streaming radiokanaal met 24/7 opbouwende christelijke en Joodse muziek, zang (RadioIsrael.nl) en zelfs een webshop met authentieke producten uit Israël (www.hart4israel.nl)
Kortom een prachtig totaalbeeld van het Heilige land.

Iets voor jou? Kom eens langs op de site of klik voor meer info op de vacatureknop!

www.israelcnn.com - Vertalers: redactie@IsraelCNN.com - Videomontage: ruud@IsraelCNN.com - 0229-750072 – 0644654183

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.