HR Talentwerk - loopbaanbegeleiding

Ik ben Ingrid Korpershoek, HR-adviseur en loopbaanbegeleider voor kleine bedrijven zonder P&O en voor zorg- en welzijnsorganisaties waar op HR gebied. Ik ben een doortastende en kritische adviseur met relativeringsvermogen en breng mensen tot elkaar en projecten tot een goed einde.
Ik ben ook loopbaanadviseur en begeleid zowel individuele klanten als teams, met name binnen de zorg. Soms vraagt meer aandacht om stil te staan bij je loopbaan en is het fijn als een coach je kan begeleiden bij vragen als "Wat wil ik nou écht?" "Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen zodat ik niet steeds tegen hetzelfde aanloop?" Door gesprekken en werkvormen word je begeleid bij het vinden van antwoorden, het maken van keuzes en krijg je nieuwe inzichten. Ook kan ik je vanuit mijn achtergrond in HR en coaching begeleiden bij netwerken en solliciteren. Het vinden van een andere baan is al een baan op zich, waarbij hulp weleens prettig kan zijn.
Is het tijd dat je nu echt aan de slag gaat en heb je dat zetje nodig om verder te kunnen? Neem dan even contact op, dan kunnen we kennismaken!

Bel : 06-45570139
Mail : vraaghet@hrtalentwerk.nl

HR Talentwerk
Potgieterlaan 3
2321 xw Leiden
0645570139

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.