HR Talentwerk

Ik ben Ingrid Korpershoek, HR-adviseur en loopbaanbegeleider voor kleine bedrijven zonder P&O en voor zorg- en welzijnsorganisaties waar op HR gebied. Ik bereik samen met leidinggevenden resultaat op het gebied van verzuimbeheersing en teambuilding, begeleid in gesprekken, schep orde in functiebeschrijvingen en in de samenhang, ben een goede interviewer bij sollicitatiegesprekken.
Je hebt aan mij een doortastende en kritische adviseur met relativeringsvermogen die goed kan analyseren en luisteren, graag problemen oplost en voor jou sparringpartner en luis in de pels is. Ik breng mensen tot elkaar en projecten tot een goed einde.

Naast P&O-advies bied ik ook individuele loopbaanbegeleiding of coaching aan jou of je medewerkers zodat je kunt stilstaan bij vraagstukken die gaan over ...wat wil ik? hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen? hoe los ik dit terugkerende vraagstuk op? Door gesprekken en werkvormen word je begeleid in het vinden van antwoorden, het maken van keuzes en krijg je inzicht in hoe je handelt en waarom je doet zoals je doet of ontdek je of het ook anders kan.
Tijd voor actie? HR Talentwerk loont!

Bel : 06-45570139
Mail : vraaghet@hrtalentwerk.nl

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.