Hadders Media Videoproducties

Hadders Media is een landelijk werkend videoproductiebedrijf met als thuisbasis Emmen. De passie voor video en het streven naar constante hoge kwaliteit is de sleutel van het succes van mijn bedrijf.
In mij vindt u een betrokken, gedreven en zeer ervaren videograaf die graag met u meedenkt, hoge kwaliteit levert en werkt tegen eerlijke tarieven.

Beleving, gevoel en duidelijkheid zijn belangrijke thema’s in mijn producties.

Degelijk en vakkundig camerawerk, het goed kunnen anticiperen op elke situatie en een zorgvuldige verwerking van de gemaakte beelden zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Mede ingegeven vanuit mijn christelijke geloofsovertuiging.

Alle opnamen worden gemaakt met eigen professionele 4K Ultra High Definition (schouder)camera’s, 4K actioncamera’s en (draadloze) audiosystemen voor de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit.

Bent u op zoek naar een unieke marketingtool?
Laat u dan eens informeren over mijn nieuwe videobrochure: een huwelijk tussen een traditionele papieren folder en moderne video LCD-techniek. (zie https://www.haddersmedia.nl/videobrochure )

Hadders Media is uw partner voor professionele videoproducties van o.a.

- Bedrijfsfilms
- Productvideo's
- E-learning en instructievideo's
- Videoclips voor o.a. artiesten
- Event video's
- ENG (Electronic News Gathering)
- Makelaarsvideo
- Schoolvideo
- Trouwvideo
- Uitvaartvideo
etc. etc.

Hadders Media Videoproducties
Druwerbrink 424
7812 TT EMMEN
0646098591

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.