Hadders Media Videoproducties [4K HDR]

Hadders Media is een professioneel videobedrijf die in NL en B voor bedrijven, instellingen en organisaties producten, diensten en nieuws in beeld brengt door middel van hoge kwaliteit video.
Wij zijn betrokken en denken graag met u mee, leveren hoge kwaliteit en werken tegen eerlijke tarieven.

Hadders Media investeert voortdurend in de nieuwste ontwikkeling op videogebied. Zo maken wij gebruik van de allernieuwste 4K HDR productiecamera's om onze klanten de beste beeldkwaliteit te kunnen bieden.

Waar 4K UHD zorgt voor ongekend mooie en scherpe beelden, zorgt de laatste ontwikkeling HDR voor nog mooiere kleuren en sterk verbeterde helderheden en contrasten.

Ook op het gebied van videomarketing kunnen wij u van dienst zijn. Uniek is onze videobrochure. Een moderne en eigentijdse marketingtool waarmee u zeker indruk maakt en u zich onderscheidt van uw concurrenten. Zie https://www.haddersmedia.nl/videobrochure voor meer info.

Hadders Media is uw partner voor professionele videoproducties van o.a.

- Bedrijfsfilms
- Productvideo
- E-learning en instructievideo
- Vacaturevideo
- Videoclips voor o.a. artiesten
- Event video's
- ENG (Electronic News Gathering)
- Makelaarsvideo
- Schoolvideo
- Trouwvideo
- Uitvaartvideo
etc. etc.

Hadders Media Videoproducties
Druwerbrink 424
7812 TT EMMEN
0646098591

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.