Haardenexpert B.V.

Haardenexpert, de voordeligste Haardenspecialist van Nederland zorgt voor betaalbaar stoken!
Haardenexpert heeft zich in de afgelopen tijd bewezen als een betrouwbare haardenspeciaalzaak. We zouden kunnen zeggen: naast het verlenen van service en nakomen van afspraken verkopen we ook nog kachels en haarden.

Haardenexpert B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van kachels, haarden en schouwen door heel Nederland. Onze adviseurs en installateurs hebben in de loop der jaren dan ook een enorme vakkennis opgedaan welke we graag met u willen delen.

Persoonlijk en vakkundig
Doordat we veel aandacht schenken aan het verkooptraject, worden vrijwel alle onduidelijkheden en eventuele discussiepunten voorkomen. Wij houden niet van discussies. U toch ook niet? We verkopen een topprodukt en met ons enthousiaste team zorgen we voor de perfecte begeleiding tussen aankoop en oplevering van uw kachel of haard. Een kachel of haard schaft u niet elke dag aan, dus wilt u het beste advies. Wij nemen de tijd voor u en nemen in het eerste gesprek direct alle details door. Zo komt u later niet voor verassingen te staan. De persoonlijke aandacht en het nakomen van afspraken staan bij ons voorop! Daar kunt u ons op aanspreken.

Onze succesformule
Wanneer koopt u een kachel of haard met succes? Als u na de levering van uw kachel kunt zeggen: "Beter had het niet gekund. We zijn dik tevreden! Een zaak waar we vertrouwen in hebben." Hier gaat natuurlijk nogal wat aan vooraf.

Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
0558200222

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.