GAiN (Global Aid Network)

GAiN (Global Aid Network) is een wereldwijde organisatie die Gods liefde uitdraagt door noodhulp en ontwikkelingsprojecten. Ga mee op reis en maak het verschil!

GAiN helpt mensen in acute of langdurige nood door hen te voorzien van de eerste levensbehoeften en, middels samenwerking, hen de mogelijkheid te geven een toekomst op te bouwen. Wij beschouwen hulpverlening en ontwikkelingssamenwerking als een opdracht van God. We zetten ons in om het Bijbelse perspectief van een hoopvolle toekomst door te geven aan mensen die in anderszins hopeloze omstandigheden verkeren.

Dit doen we onder andere door hulpreizen te organiseren naar bijvoorbeeld vluchtelingenkampen in Griekenland, ontwikkelingsprojecten in Roemenië of Zuid-Afrika, of we helpen op plaatsen waar rampen zijn gebeurd. In noodsituaties heeft GAiN een special team dat direct uitgezonden kan worden. Naast reizen zamelt GAiN ook kleding, voedsel en hulpgoederen in voor transporten naar o.a. Oost-Europa. Ook bouwt GAiN aan schoon drinkwater en Levend Water via het project Water for Life.

Ga naar onze website voor het huidige reisaanbod en meer informatie over onze projecten: www.gainhelpt.nu. Of bel Gerrit (manager hulpreizen) op 06-18817307.

GAiN (Global Aid Network)
Puntenburgerlaan 91
3812 CC Amersfoort
06-18817307

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.