Dixit

Een goede Boodschap verdient een goede spreker!

Ik help sprekers hun boodschap helderder en makkelijker over te brengen en meer ontspannen voor de groep staan. Gespecialiseerd in het werken met kerkelijke sprekers help ik predikanten, lectoren, preeklezers, theologiestudenten en anderen die regelmatig voor groepen staan, hun spreken naar een hoger plan te tillen.

Hoe (s)preek ik ontspannen en overtuigend? Hoe haal ik het beste uit mijn stem? Hoe zorg ik dat mijn luisteraars geboeid blijven? Goede vragen die elke spreker weleens bezighouden. Iemand die regelmatig in het openbaar spreekt verdient professionele aandacht en training. De één wil zijn of haar verstaanbaarheid optimaliseren, een ander merkt dat de intonatie wel wat beter kan, en wat te denken van een meer ontspannen en natuurlijke lichaamstaal? Bij Dixit kun je met deze aandachtspunten aan de slag, en zet je stappen vooruit!

Je kunt zowel individueel met mij aan de slag, als een groepstraining aanvragen voor bijvoorbeeld een groep ouderlingen die preeklezen. Op mijn website vind je de mogelijkheden!

Dixit
Sint Olofsstraat 14
2613 EL Delft
0655803848

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.