De Wittenberg

Onze missie: Jonge mensen toerusten om als christen in de wereld te staan

De Wittenberg biedt daarvoor het tussenjaar Inside-out aan voor jongeren van 17 tot 25 jaar. Twee maal per jaar is er een instapmoment voor dit vijf maanden durende traject. Studenten en de andere bewoners van het gebouw (17 tot en met 35 jaar) vormen een christelijke leefgemeenschap.

De Wittenberg is ook een gastvrije plek voor wie rust, stilte en bezinning zoekt. Daarvoor zijn retraitekamers beschikbaar. Gasten zijn hartelijk welkom om de dagelijkse gebedsmomenten bij te wonen.

Ruim 1.500 jongeren hebben inmiddels een opleiding bij de Wittenberg gevolgd. Velen van hen zijn actief in hun kerkelijke gemeente of bij een christelijke organisatie in binnen- of buitenland.

Stichting De Wittenberg werd in 1972 opgericht als Stichting Reformatorische Bijbelschool en is sinds 1980 gehuisvest in het huidige pand aan de Krakelingweg in Zeist.

De Wittenberg
Krakelingweg 10
3707 HV Zeist
030 - 692 41 66

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.