De WIJzaak

EFT relatietherapie maakt een positieve toekomst samen mogelijk.

Ieder mens heeft wel eens een probleem dat je niet zelf kunt oplossen. Een relatieprobleem of bijvoorbeeld een probleem met hoe je naar jezelf kijkt. Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar een positieve verandering in je leven is mogelijk!

De WIJzaak is een praktijk gespecialiseerd in EFT relatietherapie. je bent ook van harte welkom voor individuele therapie en counseling. Wij ontvangen je in een omgeving waarin je je veilig, vertrouwd en welkom voelt. We luisteren daar graag naar jouw of jullie verhaal.

Wij zijn David van Beveren: Predikant/Pastor, EFT-therapeut, Counselor en Alinda Vermeer: EFT-therapeut, Systeemtherapeut i.o., Orthopedagoog.

Wij werken vanuit onze christelijke overtuiging. Dit leert ons om met een optimistische blik naar schijnbaar onmogelijk te veranderen situaties te kijken, en open te staan voor iedereen zonder ook maar iemand uit te sluiten. De WIJzaak heet niet voor niets WIJzaak: bij ons is IEDEREEN veilig en wij heten u welkom in de vertrouwde sfeer van onze huiskamer.

In gesprek met elkaar werken we aan een verandering waar je de rest van je leven iets aan hebt. Een upgrade voor jezelf of je relatie.

De WIJzaak
Arnhemseweg 11
3811NN Amersfoort
0631042977

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.