Creëdu

Creëdu levert diverse onderwijsdiensten, zowel aan particulieren als aan organisaties. Centraal hierbij staat het streven om een waardevolle bijdrage te leveren aan het (faciliteren van het) leerproces.

Om dit te bereiken, levert Creëdu de volgende diensten:

BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING
Creëdu levert al een aantal jaar succesvol bijles en studiebegeleiding aan particulieren. Centraal daarbij staat het geven van inzicht, vertrouwen en leerplezier. Door deze combinatie nemen de resultaten op een prettige manier toe.

Creëdu wil daarnaast op diverse niveaus ondersteuning bieden aan uw (onderwijs)organisatie. Daarbij heeft Creëdu ervaring op de volgende terreinen:

BELEIDSEVALUATIE EN -ONTWIKKELING
Creëdu zet graag een analytische blik en heldere schrijfstijl in om op beleidsmatig niveau ondersteuning te bieden. Een concreet voorbeeld van een uitgevoerde opdracht is de analyse en rapportage van gegevens uit een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen en personeel van diverse scholen.

ONDERWIJSONTWIKKELING EN -ADVIES
Ook voor ontwikkeling en advies zet Creëdu zich graag in, waarbij naast kennis vooral ook creativiteit wordt ingezet. Op deze manier worden bijvoorbeeld met veel plezier lessen en werkvormen ontwikkeld en geschreven.

MANAGEMENTONDERSTEUNING
Creëdu biedt organisaties managementondersteuning op afstand. U kunt hierbij denken aan het schrijven van teksten voor nieuwsbrieven en websites en in voorkomende gevallen ook administratieve en secretariële ondersteuning.

Deze werkzaamheden worden vooral verricht vanuit het kantoor in Leusden.
Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website, www.creedu.nl.

Creëdu
Burgemeester de Beaufortweg 16
3833AG Leusden
06-47319292

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.