Christelijke Webbouwer.nl

Een nieuwe website & nieuw webdesign met goede afspraken en een afgesproken vast tarief. Vanaf €450,- al een professionele en geoptimaliseerde website of webshop die u zelf kunt onderhouden met een bruisend nieuw webdesign!

Sinds 2003 ben ik bezig met webdesign, websites bouwen, optimaliseren voor conversie en deze vindbaar maken in de zoekmachines. Voornamelijk run ik mijn eigen webdesign projecten in niche markten maar ik verhuur mijzelf op regelmatige basis als freelance SEO en webbouwer voor zelfstandigen en MKB. Voor hen adviseer ik vanaf de eerste stap t/m oplevering en support van de nieuwe website. Geen situaties zijn onbekend, geen uitdaging die ik niet aan durf en vanwege m'n kennis en ervaring met marketing vinden m'n klanten mij een zeer prettige sparringpartner op het gebied van webdesign en webbouw.

Mij inhuren kenmerkt zich door:
✔ Enthousiasme
✔ Expertise
✔ Resultaat
✔ Integriteit
✔ Snelheid
✔ Transparantie

Met jaren ervaring, passie voor het vak, een no-nonsense houding, in mogelijkheden denken en transparantie met betrekking tot mijn werkwijze en gespendeerde uren heb ik al menig website eigenaar succesvol op een Koninklijke manier kunnen helpen met een mooi webdesign en geweldig resultaat.

Voor het portfolio kunt u kijken op https://christelijkewebbouwer.nl.

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.