Belief en Beleef

Belief en Beleef en stap verder als persoon en professional. Praktijk voor dramatherapie, coaching en training.

Belief en Beleef staat voor oprechte verbinding in persoonlijke hulpverlening dichtbij en ziet dit in combinatie met ervaringsgericht en lichaamsgericht werken, als kern voor veranderingsprocessen. Belief en Beleef levert zorg en trainingen op maat waarbij diverse methodieken en werkwijzen worden ingezet. Daarnaast heeft Belief en Beleef samenwerkingsverbanden indien het betrekken van andere expertise wenselijk is.

Doen, ervaren, effect. Hoofd, hart en lichaam verbinden. We praten soms zoveel, maar toch kan het zijn dat er weinig veranderd. Verken je thema’s, (her)ontdek je mogelijkheden, Belief en Beleef een stap verder!

Meer informatie kunt u vinden op: www.beliefenbeleef.nl
Belief en Beleef deelt ook gratis inspiratie en houdt u op de hoogte via: www.facebook.nl/beliefenbeleef/

Christelijke hulpverlening: Waar liefde mist wordt het hart geschaad en jij bent gemaakt en bedoeld voor liefde. Op een eigen wijze gecombineerd met vakkennis kan het geloof naar de behoefte van de persoon in de therapie/coaching betrokken worden.

Belief en Beleef
Croeselaan 347BIS
3521BV Utrecht
+31631790288

Vacatures van dit bedrijf

 

Uw bedrijf heeft momenteel geen vacatures. Een vacature aanmelden? Log dan eerst in als organisatie en klik daarna op Mijn vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.