UPDATE: CONNECT ondernemersdag op 21 november 2019 geannuleerd

UPDATE:
De Ondernemersdag CONNECT is dit jaar geannuleerd. We vinden dit natuurlijk heel erg jammer. We gaan kijken naar plannen voor volgend jaar.

Met nog een maand voor de boeg hebben we vandaag de moeilijke beslissing moeten nemen om het evenement op 21 november aanstaande niet door te laten gaan. Hoe wel we ruim 30 standhouders hebben, zien we in de aantallen aanmeldingen van bezoekers niet voldoende zekerheid om een succesvol evenement neer te zetten.

=======

De jaarlijkse CONNECT ondernemersdag van het Christelijk Ondernemers Netwerk staat weer voor de deur. Een uniek event voor (christelijke) ondernemers, in de Basiliek in Veenendaal, op donderdag 21 november 2019. Thema's: Ontmoeten-Verbinden-Zakendoen.

Dit jaar alles op één dag geconcentreerd, en meer een ondernemersfestival dan een beurs. De beurszaal is een marktplein met terrasjes, zakelijke ontmoetingsplekken, ronde tafelgesprekken, speeddates, workshops, muziek, hapjes en drankjes en foodtrucks.

Ben je ondernemer (groot of klein)? Boek dan je ticket nu voor de vroegboekprijs van 17,50 eur), inclusief een Businesspakket ter waarde van 500 euro bij vertrek.

Ticket bestellen: https://www.burobombarie.nl/evenementen/connect-2019/

Open voor bezoekers van 14.00 uur tot 21.00 uur.