Keynote-sprekers bekend Christelijke Ondernemersdagen 2015 in Ede

De keynote-sprekers van de Christelijke Ondernemersdagen 2015 zijn bekend. Josine Westerbeek (Christelijk Sociaal Congres), Oeds Blok (ondernemer en dominee) en David Uijl (Centrum voor Bedrijfsopvolging) zullen spreken over verbinden, kwetsbaarheid en heilig overtuigen.

De keynotesprekers leveren een korte, indringende bijdrage vanaf het grote podium. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting, vragen stellen en discussie.

Naast de keynote-sprekers bestaat het inhoudelijke programma van de Ondernemersdagen uit workshops en rondetafelgesprekken. Tijdens de twee dagen is er ook een doorlopende beurs met stands, social media café, gezondheidschecks en netwerkborrels.

Bij de Ondernemersdagen draait het om ontmoeten, netwerken, inspiratie en passie voor en door christelijke ondernemers, organisaties, bedrijven, goede doelen, businessnetwerken en stichtingen. Christelijke ondernemers en ondernemende christenen zijn van harte uitgenodigd. De Ondernemersdagen vinden plaats op 25 en 26 november 2015 in Congrescentrum Belmont in Ede.

Bekijk hier het volledige programma.