Je ticket voor de Ondernemersdagen al besteld?

christelijke ondernemersdagen belmont ede

Heb jij je ticket voor de tweede editie van de Christelijke Ondernemersdagen al besteld? De Ondernemersdagen vinden plaats op woensdag 25 en donderdag 26 november in Congrescentrum Belmont in Ede.

Bestel hier je ticket: www.co-dagen.nl/tickets

Verbinding
De Ondernemersdagen 2015 staan in het teken van ‘verbinding’. Het programma geeft daar op verschillende manieren vorm aan met inspirerende sprekers, leerzame workshops en zeker ook zakendoen.

Het doel van de Christelijke Ondernemersdagen is een platform van twee dagen te bieden waar die verbinding plaatsvindt. Het programma biedt ruimte voor verbinding aan kennis en inspiratie, in de vorm van workshops en thematische sprekers. Ook is er gelegenheid voor verbinding aan thema’s als duurzaam ondernemen en sociale rechtvaardigheid. De ‘harde’ kant van ‘verbinding’ is zeker ook aanwezig: er is volop ruimte voor zakendoen.

Sprekers
Nieuw dit jaar zijn drie keynote-sprekers die plenair zullen spreken. Josine Westerbeek (Christelijk Sociaal Congres), Oeds Blok (ondernemer en dominee) en David Uijl (Centrum voor Bedrijfsopvolging) zullen respectievelijk spreken over verbinden, kwetsbaarheid en heilig overtuigen. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting, vragen stellen en discussie.

Beurs, workshops en rondetafelgesprekken
Naast de sprekers bestaat het inhoudelijke programma van de Ondernemersdagen uit workshops en rondetafelgesprekken. Tijdens de twee dagen is er ook een doorlopende beurs met stands, een social media café en netwerkborrels. Op de beurs promoten organisaties, bedrijven, vakbonden, ZZP’ers en goede doelen zich met een stand.

Gegarandeerd zakendoen met Pitch&Putt
Naast inspirerende programma-onderdelen is een ander doel zakendoen. Voor bezoekers is er daarom een “Pitch & Putt”-mogelijkheid: na het doen van een ‘Pitch’ gaat de organisatie (CON) aan de slag en plaatst (‘Putt’) drie leads op maat.

Locatie Congrescentrum Belmont in Ede
De Ondernemersdagen vinden plaats in Hotel Congrescentrum Belmont, Lunteren (gemeente Ede). Verdeeld over een aantal zalen zijn er doorlopend veel activiteiten, zoals: workshops, Social Media Inspiratie Café, Pitch & Putt, Biechten bij Michiel, Rook & Roll, Expositie en nog veel meer. Uiteraard is er ook weer doorlopend een beurs met bedrijven en organisaties.