Christenzaken vanaf vandaag onderdeel van CON

Amersfoort, 15 juni 2018

Belangrijk nieuws: vanaf vandaag (15 juni) is Christenzaken.nl onderdeel van CON: Christelijk Ondernemers Netwerk. Dat heeft een aantal mooie gevolgen. Met de samenvoeging van CON en Christenzaken.nl ontstaat een netwerk van meer dan 1.000 zakelijke contacten. Christenzaken-deelnemers krijgen door deze overname toegang tot een groot netwerk aan ondernemers, activiteiten, aantrekkelijke mogelijkheden en kortingen.

Christenzaken.nl werkte al langer samen met CON. Door deze overname vallen de bedrijfsactiviteiten binnen één organisatie. Er ontstaat een compleet pakket aan mogelijkheden voor ondernemers om zich te presenteren aan zowel ondernemers als consumenten, te netwerken, kennis op te doen over diverse thema's en zaken te doen.

Christenzaken-website: bedrijfsvermeldingen en vacatures
De Christenzaken-website wordt in de loop van dit en volgend jaar stap voor stap vernieuwd en blijft onder deze naam functioneren. Ook de mogelijkheid van vacatures plaatsen blijft bestaan. In 2019 zullen nog enkele nieuwe mogelijkheden aan Christenzaken.nl worden toegevoegd, zodat u nog beter door ondernemers en consumenten gevonden kunt worden en zelfs aanbiedingen kunt doen.

Wie een account op Christenzaken heeft, kan gewoon (waar nodig) het profiel aanpassen of updaten. Ook ondernemers die nog geen bedrijfsvermelding op Christenzaken hebben, kunnen daar gratis een account aanmaken.

Kennismaking met CON
Voor Christenzaken-deelnemers die ook lid te worden van Christelijk Ondernemers Netwerk is er in de maand juni en ontvang een uniek welkom: maar liefst vijf gratis toegangsbewijzen voor de Christelijke Ondernemersdagen, die dit jaar (21 en 22 november, in De Basiliek te Veenendaal) voor de 5e maal worden gehouden. Voor uzelf natuurlijk, maar ook om als attentie weg te geven aan enkele van uw zakelijke contacten.

Voor nieuwe CON-leden hebben we na de zomer speciale Kennismakingsdiners om CON beter te leren kennen. Niet alleen krijgt u dan te horen over de activiteiten van CON, ook is het een mooie gelegenheid om al andere ondernemers te ontmoeten.

Wilt u nu alvast meer weten over CON of het lidmaatschap? Op de CON-website https://www.co-netwerk.nl vindt u alvast veel informatie en de activiteitenagenda. Wilt u persoonlijk contact, bel dan met 033-2089006.

CON is opgericht in 2014 door Jan Piet en Gerben Bloemendal en wordt anno 2018 door een team onder leiding van Jan gerund. Christenzaken wordt sinds jaar en dag beheerd door internetondernemer Gerben Bloemendal. Gerben gaat zich verder focussen op zijn bedrijf Oogopslag Websites (https://www.oogopslag.nl), maar blijft warm betrokken bij CON.

Wij hopen u dit jaar bij CON te ontmoeten!