Christelijke Ondernemersdagen: 26-27 november 2014

Christenzaken.nl organiseert samen met That's Life Netwerk de Christelijke Ondernemersdagen op 26 en 27 november 2014. Een beurs én conferentie ineen. De Christelijke Ondernemersdagen zijn er voor en door christelijke ondernemers en ondernemende christenen. Je vindt er christelijke organisaties, bedrijven, goede doelen, businessclubs en stichtingen. Daarnaast is er een stevig inhoudelijk programma met sprekers, seminars en workshops.

Netwerken en zakendoen

Netwerken en zakendoen: dat is het motto van de Christelijke Ondernemersdagen. Ze vinden plaats in het Hart van Holland in Nijkerk. Gedurende de dagen zijn er praktische en inspirerende business-seminars en workshops door professionals. Kortom, dé gelegenheid om zaken te doen en geïnspireerd te raken.

De Christelijke Ondernemersdagen zijn een initiatief van That’s Life Netwerk en Christenzaken.nl. De organisatie is in handen van Expolaan BV.

Meer info over het programma en deelnamemogelijkheden voor bedrijven en organisaties vind je op de website van de Christelijke Ondernemersdagen.